Blogi

Filtreeri postitusi

Liikumisaasta 2023

Uue aasta algus kipub olema alati see aeg, kui alustatakse treeningutega. Käisin isegi mõned aastad tagasi aktiivselt jõusaalis ja tegelesin võistlusspordiga.

Olin personaaltreener ja nägin, kuidas jaanuaris täitusid spordiklubid inimestega, aga kahjuks veebruariks olid enamused kadunud. Nüüd käin mõned korrad nädalas trenni tegemas ja elan dieedivabalt.
Loe lisaks

Mina ja Human Design

Nüüd ma täitsa imestan, kuidas ma varem sellest midagi kuulnud ei ole. Kui Elenat (Human Designe (HD) õpetaja) nägin meie konstellatsiooni koolis, siis oma karakteriga jäi ta kohe silma ja pakkus huvi. Ja siis sattus minu juurde üks klient, kes HD-ist nii vaimustunult rääkis ja nüüd ma saan aru, miks ma olen kergelt mõjutatav igasugu ideedest. Nii ma siis hakkasin ise ka süvenema. Seda ma juba enda puhul tean, et kui ma midagi pähe võtan, siis lähen lõpuni välja ja mõneks ajaks täiesti kaon sellesse maailma.

Loe lisaks

Arhiiv